Τρόποι αποστολής και πληρωμής

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (ΕΛΤΑ Courier) και το κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ  και επιβαρύνει τον αγοραστή. Αποστολές άνω των 59 ευρώ γίνονται δωρεάν.

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρεωστική πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση η μέσω web banking:

Αριθμός λογαριασμού: GR1401403400340002002008387
Όνομα δικαιούχου: Ιωάννα Δρόσου  ALPHA BANK

Απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία κατάθεσης. Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη. Όταν πραγματοποιηθεί η κατάθεση θα μας αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής μέσω email  info@vanda.gr η σε μήνυμα στο viber η whats up στο αριθμό 6983592633. Παραγγελίες που δεν έχει πραγματοποιηθεί η κατάθεση σε διάστημα 2 ημέρων από την ημέρα παραγγελίας θα θεωρούνται άκυρες και δεν θα αποστέλλονται.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο courier κατά την παράδοση με μετρητά. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος και έχει επιβάρυνση 2 ευρώ.

Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης

Τυχόν τραπεζικά τέλη  δεν επιβαρύνουν την εταιρεία.