Πολιτική επιστροφών και αλλαγών

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας μπορείτε να κάνετε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος μέσα σε  εφτά (7) ημέρες από την ημέρα παραλαβής του.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τις αλλαγές και τις επιστροφές

  1. Όλα τα προϊόντα μας υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιστραφούν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα έχετε λάβει με την πλήρη συσκευασία τους. Οποιαδήποτε ένδειξη ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, ακυρώνει την δυνατότητα αλλαγής και επιστροφής. Ενδεικτικά εξαιρούνται από τη δυνατότητα αλλαγής και επιστροφής τα προϊόντα από τα οποία έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, φορεθεί, λερωθεί, πλυθεί κ.λπ. Εξαιρούνται από τη διαδικασία επιστροφών και αλλαγών.
  2. Να μην έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των εφτά ( 7) ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
  3. Αλλαγή σε νούμερο η προϊόν γίνεται κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας προς ενημέρωσή σας σχετικά με τα διαθέσιμα αποθέματα .Στη συνέχεια παραδίδεται το προϊόν συσκευασμένο στο courier της συνεργαζόμενης εταιρίας μας (ΕΛΤΑ Courier) και παίρνετε το προϊόν που έχετε επιλέξει. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν για κάθε επόμενη αλλαγή ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς που ανέρχεται στο ποσό των 5€. Εάν  το προϊόν που επιλέξατε είναι μικρότερης αξίας από το επιστρεφόμενο είδος θα σας επιστραφεί η διαφορά.
  4. Εάν επιθυμείτε να σας επιστραφούν τα χρήματα όλης της αγοράς η μέρος αυτής επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail  ή στο διαθέσιμο  τηλέφωνο επικοινωνίας και στη συνέχεια να παραδώσετε το προϊόν συσκευασμένο στο  courier της συνεργαζόμενης εταιρίας .Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον αγοραστή. Όταν παραλάβουμε το προϊόν και ελεγχθεί θα σας επιστέψουμε το ποσό στον λογαριασμό σας εντός δέκα (10) εργάσιμων ημέρων Σε περίπτωση καταβολής του ποσού σε άλλη τράπεζα εκτός alpha bank επιβαρύνεστε τυχόν τραπεζικά έξοδα.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6983592633 ή μέσω email στο info@vanda.gr προκειμένου να επιληφθούμε του ζητήματος και να προχωρήσουμε -κατά περίπτωση- είτε σε επιδιόρθωση του προϊόντος είτε σε αντικατάστασή του είτε σε επιστροφή των χρημάτων σας.